NYHEDER

BASSINTERAPI – MÅLRETTET MENNESKER MED ERHVERVET HJERNESKADE

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 12/06/2023 - 13/06/2023
Hele dagen

Kategori


Kurset henvender sig til dig, der anvender bassinterapi som intervention i arbejdet med mennesker med erhvervet hjerneskade og ønsker at udvide dine eksisterende kompetencer indenfor bassinterapiens mange muligheder. Bassinterapi er en unik behandlingsform, som faciliterer og fremmer mulighederne for aktivitet og bevægelse. Du vil som kursist på dette kursus udvide dine kompetencer i klinisk ræsonnering og iværksættelse af individuelt tilpasset behandling i vand.

Formål
At give kursisterne en evidensbaseret og praktisk viden om vandets fysiske egenskaber med henblik på bevidst optimering af den terapeutiske intervention med bassintræning til personer med erhvervet hjerneskade, under samtidig hensyntagen til de fysiologiske påvirkninger af kroppen i vand.

Indhold
Teoretisk (empirisk og evidensbaseret) og praktisk viden om forskellige koncepter og metoder til træning i vand.  Kurset er målrettet kompleksiteten og de mangeartede aspekter det kræver for at lykkedes i arbejdet med mennesker med erhvervet hjerneskade.

Kurset indeholder et godkendt Halliwick® Grundkursus, (Halliwick Basic Course) som efterfølgende giver adgang til deltagelse på internationale Advanced Halliwick Courses.

Målgruppe
Fysioterapeuter og ergoterapeuter fra primær og sekundær sektor, som i det daglige arbejde behandler mennesker med erhvervet hjerneskade.

Læs mere om kurset i den vedhæftede beskrivelse Bassinterapi kursusbeskrivelse .

 

Dato

  • 1. del: d. 12. – 13. juni 2023 (mandag kl. 8.30 – 17.30, tirsdag kl. 8 – 17.30)
  • 2. del: d. 4. – 5. september 2023 (mandag kl. 8 – 17.30, tirsdag kl. 8 – 17.30)

Sted:  Uddannelsescentret, Hammel Neurocenter, Voldbyvej 15A, 8450 Hammel

Pris:  12.595 kr. ex. moms. (Inkluderer undervisning, materialer og forplejning)

Antal deltagere:  Max 12

 

Sidste tilmelding: 29. marts 2023

Tilmelding her  (sker via region midjylland)