NYHEDER

Halliwick® Grundkursus April – juni 2024

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 19/04/2024 - 21/04/2024
Hele dagen

Kategori


Kurset svarer til det internationale Halliwick® Basic Course.

STED:
På Ans Idræts- og Kulturcenter (AIKC)
Ans Søpark 30, 8643 Ans By
www.aikc.dk

PRIS:
Pris: 6.900, – kr. uden overnatning (del 1+del 2)

Del 1: den 19.-21. april 2024
Del 2: den 15.-16. juni 2024

Tilmeldingsfrist: den 14. marts 2024

Afbudsregler:
Ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb og indtil 20. marts betales 1500,- kr.
Ved afbud fra d. 21. marts og til og med d.10.april 2024 betales 3500, – kr.
Ved afbud fra d. 11. april 2024 og senere betales fuld pris. .

Målgruppe:
Alle som ønsker at tage en Halliwick instruktøruddannelse til brug i den frivillige idræt, i specialundervisning eller i habilitering af børn og rehabilitering af voksne.

Mål og indhold:
• At kursusdeltageren tilegner sig en grundlæggende indsigt i Halliwick konceptet
• At kursusdeltageren kan vurdere en persons aktuelle færdigheder i vandet
• At kursusdeltageren kan udnytte vurderingen til at give en person en hensigtsmæssig fysisk og psykisk støtte i vandet
• At kursusdeltageren lærer at analysere aktiviteter og rekvisitter
• At kursusdeltageren på begynderniveau kan tilrettelægge et undervisningsprogram

Kurset kombinerer teori og praksis. Der vil være praktik med børn og voksne. Under kurset anvendes videooptagelser af praktikkerne.
Kursisten skal sende besvarelse af en skriftlig hjemmeopgave inden del 2 af kurset til underviseren samt bestå en mindre praktisk prøve i vand.
Halliwick® Basic Course er forudsætningen for at kunne deltage i danske eller internationale Halliwick® Advanced Courses.
se www.halliwick.dk eller www.halliwick.org.

Se den detaljerede kursusplan og beskrivelse HER

Tilmeld dig herunder.

Gå til tilmeldings formular – åbner i en ny fane

HUSK! at skrive EAN nummer hvis det skal bruges til fakturering og skriv i kommentarfeltet hvis der er nogle specielle forhold vi skal vide i forhold til for fx. særlig allergier i forbindelse med forplejning.